Σελίδες

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Επίθεση με μολότοφ στο Θέατρο Τέχνης

Μια ομάδα άνω των σαράντα ατόμων τα έκαναν γυαλιά- καρφιά στο "Κάρολος Κουν", στην Αθήνα, όπου σήμερα (4/2) είχε πρεμιέρα η παράσταση "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ"

Λίγη ώρα πριν αρχίσει η προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής (4/2) πρώτη παράσταση με τίτλο "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ", στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, στην Αθήνα, μια ομάδα άνω των σαράντα ατόμων επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ.


Συγκεκριμένα, όπως λένε οι πληροφορίες, γύρω στις 9:10', πριν αρχίσει η παράσταση κι ενόσω ο κόσμος μαζεύονταν ακόμη, οι επιτιθέμενοι έσπασαν τις κεντρικές πόρτες, μπήκαν στο χώρο και πέταξαν τις βόμβες, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Μάλιστα, κατέστρεψαν και μέρος του σκηνικού. Νωρίτερα είχαν κατεβάσει τη μαρκίζα, ενώ μετά την επίθεση έφυγαν προς το σταθμό του μετρό, της Ακρόπολης.

Την ώρα της επίθεσης, στο χώρο του θεάτρου βρίσκονταν περίπου 150 άτομα. Αυτή τη στιγμή στο χώρο βρίσκονται αστυνομικοί και παίρνουν καταθέσεις και αποτυπώματα. Συλλήψεις, πάντως, δεν έγιναν, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν αφού τελείωσε η επίθεση και αποχώρησαν οι επιτιθέμενοι.

Να σημειωθεί ότι τα άτομα της ομάδας που έκαναν την επίθεση φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού και κάποιοι έφεραν και διακριτικά των "ερυθρολεύκων". Στο "Sentragoal.gr" η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου, Μυρτώ Απαλοπούλου, δήλωσε ότι: "Ευτυχώς είμαστε καλά, αλλά το θέατρο έχει γίνει γυαλιά καρφιά, ενώ τραυματίστηκε και υπάλληλος, που ευτυχώς, όμως, είναι καλά στην υγεία του".

Βεβαίως, όπως ήταν αναμενόμενο, η πρεμιέρα του έργου αναβλήθηκε...

Κατά τα άλλα, το ελληνικό δημόσιο ξόδεψε μια περιουσία για να προστατεύσει την ομάδα του Πειραιά από το... "ιδιαίτερο φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ", όπως μετά βδελυγμίας δήλωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανόλης Όθωνας, σε συνέντευξη του για τα πρωτοφανή μέτρα τάξης της περασμένης Τετάρτης στην Τούμπα!


Πηγή :  olapaok.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.