Σελίδες

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Όλοι μαζί μπορούμε... Το μήνυμα των κατοίκων της Λευκοπηγής στη Γενική Συνέλευση

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κοινοτικού καταστήματος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011 η Γενική Συνέλευση των κατοίκων της Λευκοπηγής με θέμα: «Τεχνικός προγραμματισμός – Λευκοπηγή».

Οι κάτοικοι της Λευκοπηγής έστειλαν το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά, ακόμη και στις δύσκολες μέρες που περνάει ο τόπος μας σήμερα.

Ο Πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Βαγγέλης Ζαμίχος αφού ευχαρίστησε τους Λευκοπηγιώτες για την παρουσία τους, έθεσε τους στόχους του Κοινοτικού συμβουλίου για τα επόμενα χρόνια.

Πρέπει να αξιοποιηθεί το πλούσιο υδάτινο δυναμικό με την παράλληλη ανάδειξη των τοπίων φυσικής ομορφιάς που υπάρχουν στο χωριό, ώστε να αποτελέσει η Λευκοπηγή πόλο έλξης και τόπο απόδρασης για κάθε επισκέπτη τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαμίχος, ενώ συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια δήλωσαν και οι κοινοτικοί σύμβουλοι Αχιλλέας Παπακωνσταντίνου και Βίκυ Βόμβα.

Στη γενική συνέλευση, στην οποία προήδρευσε ο γνωστός Λευκοπηγιώτης δικηγόρος Γιώργος Μητλιάγκας πήραν το λόγο και τοποθετήθηκαν πολλοί κάτοικοι.

Αίσθηση έκαναν οι τοποθετήσεις του Νίκου Ι. Λίτσιου, του Αντώνη Δραγώγια και της Δώρας Ζήγρας, τριών νέων ανθρώπων της Λευκοπηγής, οι οποίοι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το αύριο του χωριού. Προκάλεσαν τους μεγαλύτερους να δώσουν χώρο στους νέους να σχεδιάσουν το μέλλον, πρότειναν αναπτυξιακές δράσεις ενώ αναφέρθηκαν με ιδιαίτερη έμφαση και στα περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Το λόγο πήραν επίσης, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Λευκοπηγής Γιάννης Τσολάκης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κώστας Κερασιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του γηπέδου και σε θέματα του συλλόγου, καθώς και αρκετοί κάτοικοι, οι οποίοι δήλωσαν αρωγοί στις προσπάθειες του κοινοτικού συμβουλίου, κατέθεσαν ενδιαφέρουσες προτάσεις και τόνισαν τη βούλησή τους να γίνει η Λευκοπηγή με τη συμμετοχή όλων ένας πρότυπος οικισμός.

Στη γενική συνέλευση παρέστησαν και χαιρέτησαν ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης Βαγγέλης Καραπάτσιος και η Δημοτική Σύμβουλος Σούλα Μουταφίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.