Σελίδες

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Δικηγορικός Σύλλογος Κοζάνης: Συμβολική ειρηνική κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνήλθε στις 12.2.2011 στην Αθήνα, αποφάσισε την ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 15.2.2011 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 21.2.2011 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προώθηση από την Κυβέρνηση διατάξεων που αφορούν στη δήθεν "απελευθέρωση" του επαγγέλματος και στην αλλοίωση του λειτουργηματικού χαρακτήρα της δικηγορίας.

Την Τετάρτη 16.2.2011 θα γίνει συμβολική ειρηνική κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης από ώρα 08.00 π.μ. έως και 10.00 π.μ. Καλούνται οι συνάδελφοι με τη συμμετοχή τους να διατρανώσουν την αντίθεση και διαμαρτυρία τους τόσο στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, όσο και στην "επιλεκτική σιωπή" της πλειονότητας των μεγάλων πανελλαδικών συγκροτημάτων τύπου (έντυπου, ηλεκτρονικού και ραδιοτηλεοπτικού) που σκοπό έχει την υποβάθμιση του αγώνα μας, αφού η μη συμμετοχή του Δ Σ Α στις κινητοποιήσεις μας, εκλαμβάνεται από τον τύπο, ως αφορμή για τη μεθοδευμένη παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης ότι οι δικηγόροι συμφωνούν με τις επιλογές της κυβέρνησης και δεν θίγονται από το υπό ψήφιση νόμο - πλαίσιο.

Συνέχιση των εργασιών της Ολομέλειας το Σάββατο 19.2.2011 ώρα 12 μεσημβρινή στην Αθήνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.