Σελίδες

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Εντυπωσιάζει με νεαρούς η Κοζάνη

Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζει η Κοζάνη, κλέβοντας την παράσταση στις τελευταίες αγωνιστικές της Φούτμπολ Λιγκ 2. Απόλυτα νεανικό σχήμα από τον προπονητή, Βασίλη Παπαδόπουλο.

Πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές αήττητη, τρεις σερί νίκες και 6η θέση στη βαθμολογία, είναι ο εντυπωσιακός απολογισμός των «λιονταριών», που έχουν φέρει δικαιολογημένα χαμόγελα αισιοδοξίας στην πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας. Η αγωνιστική ανάταση της ομάδας συνδυάζεται με την καλή απόδοση και τα αποτελέσματα έρχονται ως φυσικό επιστέγασμα. Από τα πιο αξιοσημείωτα στη φετινή Κοζάνη είναι αναμφισβήτητα ο πολύ χαμηλός μέσος όρος ηλικίας που έχουν οι «ερυθρόλευκοι»: την ώρα που άλλες ομάδες ξοδεύουν λεφτά για να φέρουν έτοιμους παίκτες, στην Κοζάνη η διοίκηση του Αγάπιου Γαβριηλίδη σε συνεργασία με τον προπονητή, Βασίλη Παπαδόπουλο, δίνουν προτεραιότητα στους νεαρούς σε ηλικία, μειώνοντας κατά πολύ τον προϋπολογισμό της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως στη φετινή Κοζάνη από τους 24 παίκτες του έμψυχου δυναμικού μόλις 6 είναι άνω των 21 ετών (κι απ΄ αυτούς οι μεγαλύτεροι είναι ο 28χρονος Μαρκόπουλος κι ο 25χρονος Λάλος)! Οι 16 παίκτες είναι από 21 ετών και κάτω, ενώ και οι δύο ξένοι του συλλόγου (Βασίλιεβιτς και Σκέρτι) είναι 22 και 20 ετών αντίστοιχα!
«ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ, ΑΡΕΣΕ Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ»: Στο παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό, η Κοζάνη μπήκε πολύ δυνατά και κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, όπου σημείωσε τα δύο γκολ, ενώ στην επανάληψη κράτησε το σκορ και το μηδέν στην άμυνα. Μιλώντας για τον αγώνα, ο προπονητής Βασίλης Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε ευχαριστημένοι που καταφέραμε και κερδίσαμε. Η επιτυχία μας ήρθε δίκαια κι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Για μισή τουλάχιστον ώρα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, η Ναύπακτος μου άρεσε πολύ στο δεύτερο μέρος, όπου μας πίεσε. Βλέπουμε τη συνέχεια και μένουμε προσγειωμένοι». Τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές ήρθαν σε συμφωνία με την Κοζάνη, όλοι τους νεαροί σε ηλικία. Είναι ο Γιώργος Λαδάς (20, αμυντικός, από την Πεντάβρυσο Καστοριάς), Αλέξανδρος Παπαδόπουλος (19, αμυντικός, από Μακεδονικό), Λάμπρος Γατσώρης (18, αμυντικός, από το Μεσολόγγι, έπαιζε στον Πάμισσο Μεσσήνης) και Πασχάλης Παπαδόπουλος (18, αριστεροπόδαρος, μέσος). Επόμενο παιχνίδι της Κοζάνης είναι στη Φιλιππιάδα, μια δύσκολη αποστολή, η ομάδα θα αναχωρήσει το Σάββατο.



Πηγή:  gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.