Σελίδες

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

«Χτύπησαν» το παγκάρι του Ιωάννη του Προδρόμου στη Λευκοπηγή

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ

του Χρήστου Βήττα

Το παγκάρι εκκλησίας στη Λευκοπηγή έβαλαν στόχο και χτύπησαν δύο άτομα, αλλά συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα, μαζί με τη λεία των 300 ευρώ που έκλεψαν.
Οι ημεδαποί ηλικίας 45 και 44 ετών αντιστοίχως, μπήκαν στις 6 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στον Ιερό ναό Ιωάννη του Προδρόμου, πολυούχο, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού. Δεν δυσκολεύτηκαν να διαρρήξουν το παγκάρι, καθώς ήταν εφοδιασμένοι με όλα τα διαρρηκτικά εργαλεία (κόφτες μετάλλων, μεταλλικό λοστό, σιδηροπρίονο, τσεκούρι, μαχαίρι, γάντια κ.λ.π.). Οι δράστες άρπαξαν το ποσό των 300 ευρώ που βρήκαν στο παγκάρι και τράπηκαν σε φυγή με επιβατικό αυτοκίνητο. Έγιναν όμως αντιληπτοί από τον επίτροπο της εκκλησίας και κατά την αποχώρησή τους πέταξαν τα χρήματα που είχαν κλέψει.
Ο επίτροπος ειδοποίησε την αστυνομία και άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τους δύο δράστες στον εθνικό δρόμο Κοζάνης - Γρεβενών, όπου κινούνταν με το ΙΧΕ αυτοκίνητο. Πρόκειται για εξαρτημένα από ναρκωτικά άτομα, καθώς βρέθηκαν επάνω τους, εκτός από τα προαναφερόμενα εργαλεία διάρρηξης και ναρκωτικά χάπια.
Κατασχέθηκαν όλα τα σύνεργα που βρέθηκαν στην κατοχή των ναρκωτικών, ενώ τα χρήματα που είχαν πετάξει φεύγοντας οι κλέφτες επιστράφηκαν στην εκκλησία.
Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης με τις κατηγορίες της κλοπής, της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοκατοχής.


Πηγή : ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.