Σελίδες

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς στην Κοζάνη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και την φετινή χρονιά κατά την διάρκεια της Αποκριάς λόγω του πλήθους των εκδηλώσεων, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Κοζάνης.

Συγκεκριμένα την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς θα ισχύσει απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τις 10 το πρωί έως και τις 12 τα μεσάνυχτα στις οδούς Μοναστηρίου, Παύλου Μελά, Βενιζέλου, 11ης Οκτωβρίου μέχρι το ύψος της οδού Αριστοτέλους, Τράντα και Μεγάλου Αλεξάνδρου και στις πλατείες Νίκης και 28ης Οκτωβρίου.

Την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς απαγορεύεται επίσης η είσοδος και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τις 10 το πρωί έως και στις 12 μετά τα μεσάνυχτα εντός του ισχύοντος δακτυλίου της πόλης της Κοζάνης που περικλείεται από τις οδούς Φιλίππου, Πτωχοκομείου, Σουμελάς, Μικρού Βασιλικής, Στρατηλατών, Αμυγδαλέων, Κοσμά Αιτωλού, Μπιζανίου, Μοναστηρίου, Δημοκρατίας, Αϊλιόστρατας, , Κορυτσάς, Ψαρρών, Αλκέτα, Δαβάκη, Κασομούλη, Γκέρτσου, 11ης Οκτωβρίου.

Των παραπάνω απαγορεύσεων εξαιρούνται Αυτοκίνητα Ατόμων με αναπηρία, εκτάκτου ανάγκης, ΤΑΞΙ, αστικά λεωφορεία, οχήματα του Δήμου, οχήματα που ανήκουν στο Δημόσιο. Ακόμα εξαιρούνται τα λεωφορεία υπεραστικών γραμμών (ΚΤΕΛ), μόνο για την οδό Πτωχοκομείου.

Επίσης για την εξυπηρέτηση των εκδηλώσεων των Φανών θα ισχύσει απαγόρευση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης όλων των οχημάτων την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς από τις 6 το απόγευμα μέχρι τέλους των εκδηλώσεων στις οδούς στους οποίους περικλείονται οι φανοί. Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών δημιουργήθηκαν δωρεάν χώροι στάθμευσης χωρίς στα Κοίλα στο Εκθεσιακό Κέντρο, στην περιοχή του Νιάημερου, στην Λευκόβρυση στο ΚΤΕΟ στη Λευκόβρυση, στους χώρους γύρω από το Εθνικό Στάδιο και στο χώρο στάθμευσης του Ο.Σ.Ε. Η μεταφορά των επισκεπτών θα γίνεται δωρεάν με αστικά λεωφορεία.

Πηγή :  ΕΡΑ Κοζάνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.