Σελίδες

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Σε λίγες ώρες λήγει η προθεσμία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων - Δεν κουνιέται ούτε φύλλο στον πλάτανο...

  
Μεγάλη δυσκολία συναντούν λίγες ώρες πριν την κατάθεση των συνδυασμών οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για την κατάρτιση τοπικού ψηφοδελτίου στη Λευκοπηγή.
Μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο οι υποψήφιοι του Λάζαρου Μαλούτα, οι οποίοι είναι ο νυν Πρόεδρος Βαγγέλης Ζαμίχος, ο Κώστας Βόμβας του Ιωάννη και ο Πάρης Στιούκης.

Υποψηφιότητες για τους άλλους συνδυασμούς δεν έγιναν γνωστοί παρά τις φήμες για διάφορα ονόματα που κυκλοφόρησαν. 

Υπομονή λοιπόν μέχρι το βράδυ, όπου θα γνωρίζουμε επίσημα πλέον τους τελικούς υποψηφίους για το Τ.Σ. Λευκοπηγής...



Οι Λευκοπηγιώτες υποψήφιοι στις εκλογές της 18ης Μαΐου:
    

Στις Περιφερειακές εκλογές για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:

Γιώργος Μητλιάγκας, δικηγόρος, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Κοζάνης, με το συνδυασμό "Αλλάζουμε Εποχή" του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θέμη Μουμουλίδη.


Στις Δημοτικές Εκλογές για το Δήμο Κοζάνης:

Βαγγέλης ΚαραπάτσιοςΜηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε, Υποτομεάρχης στο ΛΚΔΜ, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο με το συνδυασμό "Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης" του υποψηφίου Δημάρχου Λάζαρου Μαλούτα.

Μάρκος Φλώρος, δικηγόρος, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο με το συνδυασμό "Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης" του υποψηφίου Δημάρχου Λάζαρου Μαλούτα.

Κώστας Βόμβας, εργαζόμενος ΔΕΗ, μέλος Δ.Σ. ΣΕΕΝ, μέλος Δ.Σ. Σπάρτακου, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο με τη "Λαϊκή Συσπείρωση για το Δήμο Κοζάνης" της υποψηφίας Δημάρχου Χαρούλας Λαμπαδά.

Κώστας Στεργίου, φαρμακοποιός, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο με τη "Λαϊκή Συσπείρωση για το Δήμο Κοζάνης" της υποψηφίας Δημάρχου Χαρούλας Λαμπαδά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.