Σελίδες

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Οι υποψήφιοι από τη Λευκοπηγή, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου 2014


Οι εκλογές του Μαΐου πλησιάζουν και κάποιοι υποψήφιοι ήδη έχουν ξεκινήσει τον αγώνα τους, ενώ κάποιοι άλλοι σκέφτονται ακόμη την κάθοδό τους. Η Λευκοπηγή συμμετέχει ενεργά και σε αυτές τις εκλογές μιας και υπάρχουν υποψήφιοι σε πολλούς συνδυασμούς. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα επίσημες ανακοινώσεις για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές οι υποψήφιοι Λευκοπηγιώτες είναι οι εξής:

 
Στις Περιφερειακές εκλογές για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:

Γιώργος Μητλιάγκας, δικηγόρος, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Κοζάνης, με το συνδυασμό "Αλλάζουμε Εποχή" του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θέμη Μουμουλίδη.


Στις Δημοτικές Εκλογές για το Δήμο Κοζάνης:

- Βαγγέλης Καραπάτσιος, Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε, Υποτομεάρχης στο ΛΚΔΜ, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο με το συνδυασμό "Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης" του υποψηφίου Δημάρχου Λάζαρου Μαλούτα.

- Μάρκος Φλώρος, δικηγόρος, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο με το συνδυασμό "Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης" του υποψηφίου Δημάρχου Λάζαρου Μαλούτα.


- Κώστας Βόμβας, εργαζόμενος ΔΕΗ, μέλος Δ.Σ. ΣΕΕΝ, μέλος Δ.Σ. Σπάρτακου, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο με τη "Λαϊκή Συσπείρωση για το Δήμο Κοζάνης" της υποψηφίας Δημάρχου Χαρούλας Λαμπαδά.

- Κώστας Στεργίου, φαρμακοποιός, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο με τη "Λαϊκή Συσπείρωση για το Δήμο Κοζάνης" της υποψηφίας Δημάρχου Χαρούλας Λαμπαδά.


Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν φυσικά τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών για το Τοπικό Συμβούλιο Λευκοπηγής. Μέχρι στιγμής επισήμως δεν υπάρχει υποψηφιότητα αλλά τα τηλέφωνα κάποιων έχουν πάρει φωτιά. Μάλιστα υπάρχει το φαινόμενο τα ίδια πρόσωπα, ιδιαίτερα όσα ασχολήθηκαν ή ασχολούνται με τα κοινά, να έχουν προτάσεις από 2 και 3 υποψηφίους Δημάρχους, με τις πιέσεις να γίνονται μέχρις ενός σημείο πολύ έντονες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.