Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος: Let's do it Greece την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 - Καθαρίζουμε όλο τον Δήμο - Συμμετέχουμε μαζικά
 O Δήμος Κοζάνης θα συμμετάσχει και φέτος στην μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Στόχος της δράσης είναι η βελτίωση του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος και η ανάδειξη του εθελοντισμού.

Καλούμε όλους τους πολίτες, οργανώσεις, συλλόγους, υπηρεσίες, σχολεία, οργανωμένες ομάδες πολιτών και άλλους φορείς να αναλάβουμε όλοι μαζί δράση, να αποδείξουμε στην πράξη την αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο μας.

Καλούμε όλους τους πολίτες να στηρίξουν  το Δίκτυο Εθελοντών Καθαριότητας και Πράσινου με την ενεργή και συνεχή παρουσία τους σε περιβαλλοντικές δράσεις.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να απευθυνθείτε έγκαιρα στο τηλ. 2461032181 (κ. Ν. Αργυρόπουλο), ώστε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος να οργανώσει, να συντονίσει αποτελεσματικά το σύνολο των δράσεων και να στηρίξει με υλικά καθαριότητας(γάντια, σάκους απορριμμάτων).

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η δράση θα μεταφερθεί την επόμενη Κυριακή.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.