Σελίδες

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Μουσική και Χορός


Η MusicArt-Νέο Ωδείο Κοζάνης σας προσκαλεί στη συναυλία με τίτλο «Μουσική & Χορός« που θα γίνει το Σάββατο 4 Απριλίου και ώρα 8.30μ.μ στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορα είδη μουσικής που περιπλέκονται με κεντρικό άξονα τον χορό. Ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης, η Καραΐνδρου και o Σογιούλ χορεύουν αντικριστά με έργα των Bizet, Strauss, Piazzola, Rota και Schostakovich.
Στη σκηνή η ορχήστρα του ωδείου, το παραδοσιακό σχήμα, τα σύνολα κιθάρας η παραδοσιακή και η ευρωπαϊκή παιδική χορωδία, σύνολα με κέντρο το πιάνο και το σύνολο των τραγουδιστών. Σολίστες της βραδιάς στο τραγούδι η Άννα Παπαδοπούλου και ο Μανώλης Χατζημανώλης.
Χορευτές των σχολών «pasión latino» και «international dance house» συναντώνται επί σκηνής με τα σχήματα του ωδείου και ταυτίζουν τα χορευτικά τους βήματα με το ρυθμό της μουσικής. Tango, foxtrot, cha-cha και ρούμπα συνυπάρχουν με το συρτάκι και το βαλς σε μια βραδιά όπου μουσικοί και χορευτές ενώνουν τις τέχνες τους για ένα αποτέλεσμα πρωτότυπα μαγευτικό. 
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.