Σελίδες

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου και τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, η διημερίδα χιονοδρομίας που διοργάνωσε το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Κοζάνης, για Καθηγητές και Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής.
Σκοπός του σεμιναρίου ήταν να οι καθηγητές φυσικής αγωγής να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις του αθλήματος και βιώματα, τα οποία θα μεταφέρουν στους μαθητές τους, παρακινώντας τους να ασχοληθούν με δραστηριότητες χιονοδρομίας. Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο Dr. Σταμάτης Τζιούφας, και ο κ. Σπόντης Αθανάσιος MSc., οι οποίοι προσέφεραν τόσο τις θεωρητικές όσο και πρακτικές τους γνώσεις για το άθλημα.
Στη διημερίδα παρευρέθηκε ο Προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κ. Ματσέλας Κωνσταντίνος, ο οποίος στην εισαγωγή του, αναφέρθηκε στην αξία της διαρκούς επιμόρφωσης των καθηγητών φυσικής αγωγής. Παρευρέθηκαν επίσης, ο Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Παλαμάς Αθανάσιος, και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γυμναστών Νομού Κοζάνης κ. Σισμανίδης Παύλος. Όλοι οι συμμετέχοντες επέστρεψαν ικανοποιημένοι, ανανεώνοντας το ραντεβού για την διημερίδα της επόμενης χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.