Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

Κέντρα Διασκέδασης Αθήνας: τέρμα τα όργανα στη 1 π.μ.

Κατά δύο ώρες περιέκοψε τη μουσική στα καταστήματα υγειονομικού ελέγχου το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας. Με κατά πλειοψηφία απόφασή του η οποία βασίζεται στο σκεπτικό της αρμονικής συμβίωσης των καταστηματαρχών με τους κατοίκους της πόλης τα μουσικά όργανα τη χειμερινή περίοδο θα μπορούν να ακούγονται:

Κυριακή μέχρι Πέμπτη έως τις 11.00 μ.μ.
την Παρασκευή και το Σάββατο μέχρι τη 1.00 π.μ. και
στις αργίες και τις παραμονές αργιών μέχρι τη 1.00 π.μ.

Η διάρκεια λειτουργίας μουσικής οργάνων κατά τη θερινή περίοδο καθορίζεται ως εξής:
Κυριακή - Πέμπτη μέχρι τις 12.00 π.μ.
Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις 2.00 π.μ.
και τις αργίες και παραμονές αργιών μέχρι τις 2.00 π.μ.

Στους καταστηματάρχες που δεν υπακούουν στους κανόνες λειτουργίας θα επιβάλλονται κυρώσεις.
Συγκεκριμένα, θα ανακαλείται η παράταση ωραρίου μουσικής στο συγκεκριμένο κατάστημα και θα αφαιρείται προσωρινά η άδεια λειτουργίας του. Επίσης προβλέπεται και η οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος όταν έχει σφραγιστεί για λόγους ηχορύπανσης και παραβιάζει τις σφραγίδες.
Τέλος θα ανακαλείται η άδεια λειτουργίας μουσικών οργάνων όταν κοινοποιείται στη Διεύθυνση Αδειών Καταστημάτων μήνυση από τη Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή και Υγειονομικού Ελέγχου τροποποίηση των όρων της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και η υπηρεσία εισηγείται στη Δημαρχιακή Επιτροπή την ανάκληση της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων.
Να σημειωθεί ότι η άδεια μουσικής θα ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2010 και θα δίνεται μόνο σε όσα καταστήματα διαθέτουν κλειστούς και όχι ανοικτούς χώρους.


Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=6015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.