Σελίδες

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ε.Μ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής-Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής 2-1


Ο στόχος επετεύχθη!

   Στο γήπεδο Πρωτοχωρίου την Κυριακή 7/4/2013 διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στης καλύτερες ομάδες βαθμολογικά Ε.Μ.Α.Σ Μέγας Αλέξανδρος - Μ.Α.Π.Σ Αγίας Παρασκευής. Ένας αγώνας τελικός για την Λευκοπηγή που μόνο με το τρίποντο θα ήταν μέσα στον στόχο της που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Β’ ερασιτεχνική, αντίθετα με τον αδιάφορο αντίπαλο που και μαθηματικά είχε εξασφαλίσει πρωτάθλημα και άνοδο. Με αυτά τα χαρακτηριστικά της αναμέτρησης φίλαθλοι, οπαδοί, ενδιαφερόμενοι από άλλους συλλόγους και λάτρεις του ποδοσφαίρου ήταν εκεί!




Στο πρώτο ημίωρο του αγώνα η Λευκοπηγή είχε τον απόλυτο έλεγχο , στο δεύτερο λεπτό ένα σουτ από τον Κανάβα Ι. μόλις άουτ , στο δέκατο λεπτό που μετά από μια φοβερή αντεπίθεση από τα δεξιά με τον Δουγαλή Μ. να καλπάζει κυριολεκτικά από το ένα άκρο στο άλλο να φτάνει στο δοκάρι του αντιπάλου και με πάσα ακρίβειας στον Κανάβα Ι. με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία να άνοιγε το σκορ. Ένα φάουλ στην αμέσως επόμενη φάση σε καλό σημείο έξω από την μεγάλη περιοχή για τον Μ.Α.Π.Σ. ο Πάικος Σ. διώχνει σε κόρνερ . Στο εικοστό λεπτό ο Κερασιώτης Ι. με ένα σουτ έξω απ την μεγάλη περιοχή η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Είχε τον έλεγχο η ομάδα της Λευκοπηγης προσπαθούσε να βγει μπροστά είτε από τον άξονα είτε από τα πλάγια ως που φτάνουμε στο τριακοστό πέμπτο λεπτό μετά από μια αντεπίθεση του αντιπάλου η μπάλα να πηγαίνει αδύναμα προς την μεγάλη περιοχή του τερματοφύλακα Πάικου Σ. ο οποίος θα βγει για να μαζέψει την μπάλα αλλά λόγω της βροχής και κακής του εκτίμησης η μπάλα γλιστρά μέσα από τα χέρια του και έτσι ο επιθετικός της Αγίας Παρασκευής δεν δυσκολεύτηκε να φέρει το ματς στα ίσια , παρόλο που ο Παπαζήσης Ι. ακολούθησε την φάση αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει τον κίνδυνο. Μετά την ισοφάριση ένα καλό σουτ από τα δεξιά στο τεσσαρακοστό λεπτό για τους φιλοξενούμενους πολύ πάνω από τα δοκάρια . Ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν άργησε να σφυρίξει για το ημίχρονο .


«Λαζαρίνες» και «Διπλός Χορός» στον Τσιαρτσιαμπά


Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους του ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΜΠΑ διοργανώνει και φέτος τις ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΕΣ ΕΘΙΜΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ «ΛΑΖΑΡΙΝΕΣ» ΚΑΙ «ΔΙΠΛΟΣ ΧΟΡΟΣ».
ΑΙΑΝΗ – ΚΡΟΚΟΣ – ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ – ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΚΗΠΟΣ – ΚΑΤΩ ΚΩΜΗ - ΚΑΡΥΔΙΤΣΑ – ΡΟΔΙΑΝΗ – ΚΤΕΝΙ – ΜΗΛΙΑ – ΧΡΩΜΙΟ, πόλεις και χωριά με παράδοση, θα ζωντανέψουν και φέτος έθιμα που μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο.
Το πρόγραμμα των πενθήμερων εκδηλώσεων έχει ως εξής: