Σελίδες

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της περιφέρειάς μας, κατά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ:
Με την υπ’ αριθμ. 2501/14/38-κβ΄ από 06/01/2012 απόφαση του Διευθυντή της Α.Δ.  Γρεβενών, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο  άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού [από Α/Κ Παναγίας μέχρι τον Α/Κ Ανατ. Σιάτιστας ], καθώς και στην  Εθνική οδό Γρεβενών – Τρικάλων από 1ο χλμ έως 38ο χλμ.
Με την ίδια απόφαση, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των οχημάτων παντός τύπου που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού,  στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο περιοχής της Α.Δ. Γρεβενών.


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
Η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:
Επ. Οδός Καστοριάς –Φλώρινας (μέσω Βιτσίου από το 18ο  χλμ. έως 28ο  χλμ.)
Επ. Οδός Καστοριάς –Αμυνταίου (από το 27ο  χλμ.  εώς 43ο  χλμ.)
Επ. Οδος Καστοριάς –Ιωαννίνων  (μέσω Νεστορίου από το 30ο  χλμ. έως 50ο  χλμ.)


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ:
Με την υπ’ αριθ  47818/12/27602  από 06/01/2012 απόφαση του αναπληρωτή Διευθυντή της Α.Δ.  Κοζάνης, απαγορεύτηκε από 17:30  ώρα της σήμερον, η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο  άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού περιοχής αρμοδιότητας μας [από Α/Κ 9Β Ανατολ. Σιάτιστας μέχρι τον Α/Κ 13 Πολυμύλου], στον κάθετο άξονα Α-29 περιοχής αρμοδιότητας μας [από Α/Κ 9 Δυτ. Σιάτιστας έως Α/Κ Αλιάκμονα], καθώς και στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο  περιοχής της Α.Δ. Κοζάνης.  
Με την υπ’ αριθ  47818/ 12/27694 από 06/01/2012 απόφαση του αναπληρωτή Διευθυντή της Α.Δ.  Κοζάνης, απαγορεύτηκε από 19:00  ώρα της σήμερον, η κυκλοφορία των οχημάτων παντός τύπου που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες στο τμήμα της Εγνατίας Οδού περιοχής αρμοδιότητας μας [από Α/Κ 9Β Ανατ. Σιάτιστας μέχρι τον Α/Κ 13 Πολυμύλου], στον κάθετο άξονα Α-29 περιοχής αρμοδιότητας μας [από Α/Κ 9 Δυτ. Σιάτιστας έως Α/Κ Αλιάκμονα], καθώς και στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής της Α.Δ. Κοζάνης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό, λόγω σφοδρής χιονοθύελλας και της μηδενικής ορατότητας, από τον Α/Κ Κοίλων μέχρι τον Α/Κ Καλαμιάς, διεκόπη στο ρεύμα από Κοζάνη προς Γρεβενά και η κυκλοφορία διεξάγεται εκ περιτροπής (καθόσον η αμφίπλευρη κίνηση στον ίδιο κλάδο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών κρίθηκε επικίνδυνη) στο ρεύμα από Γρεβενά προς Κοζάνη.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:
Με την υπ’ αριθμ. 2501/14/41-μβ΄ από 06/01/2012 απόφαση του Διευθυντή της Α.Δ Φλώρινας, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο  άνω των 3,5 τόνων
α) στην  Εθνική οδό Νίκης – Φλώρινας,
β)  στην  Εθνική οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βίγλας 1ο χλμ έως 42ο χλμ) και
γ)  στην  Εθνική οδό Κρυσταλλοπηγής - Φλώρινας (από το1ο χλμ έως 10ο χλμ ).
Με  την ίδια απόφαση, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των οχημάτων παντός τύπου που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο περιοχής της Α.Δ. Φλώρινας.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Αξονικό τομογράφο αποκτά το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών


Η βελτίωση των αναγκαίων υποδομών στον τομέα της υγείας αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Προς την κατεύθυνση αυτή ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής υπέγραψε την προέγκριση δημοπράτησης της προμήθειας και εγκατάστασης αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, συνολικού προϋπολογισμού 350.000 €.
Η τοποθέτηση του αξονικού τομογράφου αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας του νοσοκομείου προς στους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, συμβάλλοντας παράλληλα και στην εξοικονόμηση πόρων από την παραμονή των ασθενών στον τόπο διαμονής τους. 
Για την απρόσκοπτη λειτουργία του Αξονικού Τομογράφου μετά την τοποθέτησή του, απαιτείται η άμεση πρόσληψη προσωπικού από το Υπουργείο Υγείας.

Εθιμοτυπική Επίσκεψη στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Π.Ε. Κοζάνης του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Π.Ε. Κοζάνης (ΕΒΕ) , κ. Κων/νο Κυριακίδη, πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Κοζάνης την περασμένη Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012, προκειμένου να συγχαρεί τον πρόεδρο και τη νεοεκλεγείσα Διοίκηση του ΕΒΕ για την ανάληψη των καθηκόντων τους και να ανταλλάξουν ευχές για το Νέο έτος.
Οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων και ο Πρόεδρος τους κ. Γεώργιος Σιόγκας, παλιό μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, ευχήθηκαν εγκάρδια στον κ. Κυριακίδη και στα μέλη της Διοίκησης που τους υποδέχθηκαν, «καλή δύναμη και κάθε επιτυχία  στο έργο που αναλαμβάνουν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τους επιχειρηματίες  και γενικότερα την αγορά που πλήττεται όσο ποτέ λόγω της σκληρής οικονομικής κρίσης». Ζήτησαν ακόμα τη στήριξη του Επιμελητηρίου για την προάσπιση των δικαιωμάτων των συνταξιούχων και ευχήθηκαν « το νέο έτος 2012 να επικρατήσει η λογική και η σύνεση που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση των δυσκολιών και την επανεκκίνηση της ανάπτυξης».
Ο κ. Κυριακίδης, αφού τους ευχαρίστησε θερμά, τόνισε ότι το Επιμελητήριο θα είναι ανοιχτό όλο το χρόνο για τους συνταξιούχους των οποίων η κρίση , η  άποψη και η συμβουλή είναι απαραίτητη για  να πετύχει η νέα διοίκηση τους στόχους που θέτει. Επισήμανε ακόμα ότι «το Διοικητικό Συμβούλιου του Επιμελητηρίου Κοζάνης και εγώ προσωπικά είμαστε δίπλα σας και η στήριξη μας στα δίκαια αιτήματα σας είναι δεδομένη. Αναγνωρίζουμε ότι κάποτε ήσασταν στη δική μας θέση, προσφέρατε στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας στον τόπο μας, βιώσατε τα ίδια προβλήματα σε δύσκολες εποχές και κληροδοτήσατε και σε εμάς τους νεότερους το μεράκι για δημιουργία και προκοπή. Έχετε την αναγνώριση, το σεβασμό και την αρωγή μας όπου και όποτε τη χρειαστείτε».
Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για την τρέχουσα οικονομική συγκυρία και την πορεία των επιχειρήσεων  εκφράζοντας την ανησυχία τους για το μέλλον, αλλά και την ελπίδα ότι με κοινή σύμπραξη όλων των δυνάμεων της κοινωνίας και της Πολιτείας θα μπορέσουν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Λευκοπηγής σας προσκαλούν στην εκδήλωση βράβευσης των μαθητών της Λευκοπηγής, που εισήχθησαν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας μας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Κοινοτικού  Καταστήματος Λευκοπηγής.


Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: Πρόγνωση Επικίνδυνων Καιρικών φαινομένων από Παρασκευή 6 ως και Κυριακή 8 Ιανουαρίου

Μεθαύριο Παρασκευή  06.01.2012 (Θεοφάνεια) αναμένεται επιδείνωση του καιρού αρχικά στη Βορειοδυτική Ελλάδα και βαθμιαία θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες περιοχές με κύρια χαρακτηριστικά της :
•·         τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες,
•·         τους θυελλώδεις ανέμους έντασης 8 με 10 Μποφόρ
Χιόνια θα πέσουν σε όλα τα ορεινά και από το απόγευμα και σε περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μέτρα)
από αργά το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά αναμένεται σχετική βελτίωση του καιρού.

Το Σάββατο 07/01/2012, στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βόρειου και του Ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάννησα αρχικά προβλέπεται κακοκαιρία:
•·         με χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
•·         βροχές και καταιγίδες στα υπόλοιπα,
σταδιακά όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα γίνουν παντού Βόρειοι 7 με 9 Μποφόρ, με τάση εξασθένησης το βράδυ. 
Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα και τις επόμενες ημέρες.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) εφιστά την προσοχή των πολιτών και τους συστήνει όπως προβούν στις παρακάτω ενέργειες:


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
ΧΙΟΝΙ – ΠΑΓΕΤΟΣ ή ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ:  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

1. Να ενημερωθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τα ΜΜΕ  για την επικρατούσα κατάσταση σχετικά με τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου και να λάβουν υπ’ όψιν, ανάλογα µε τον προορισµό τους, το είδος των καιρικών φαινομένων που ενδέχεται να συναντήσουν (χιόνι, παγετός, χαλάζι, βροχόπτωση, κλπ.)
2. Να προγραμματίζουν τη μετακίνηση τους έτσι, ώστε να µη συµπίπτει µε την αιχµή των καιρικών φαινομένων
3. Εάν είναι απαραίτητο να μετακινηθούν πεζοί, να φορούν τα κατάλληλα ρούχα και παπούτσια
4. Να ελέγχουν την κατάσταση του αυτοκινήτου τους, προτού επιχειρήσουν οποιαδήποτε μετακίνηση
5. Να εξοπλίζονται με τα απαραίτητα σχετικά τεχνικά εργαλεία  για τα οχήματά τους και να προβλέπεται  ένας ελάχιστος εξοπλισμός
6. Όταν είναι απαραίτητο να μετακινούνται με αυτοκίνητο, οφείλουν να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες. Να ταξιδεύουν  κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Να προτιμούν  τους κεντρικούς δρόμους και να ενημερώνουν τους οικείους τους για τη διαδρομή που θα κάνουν. Εάν μετακινούνται  στην πόλη να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς
7. Να μην εγκαταλείπονται τα οχήματα, σε καμιά άλλη περίπτωση εκτός από αυτήν όπου τούτο ζητείται από τους εκπροσώπους των αρμόδιων κρατικών φορέων που έχουν την ευθύνη της διάσωσης
8. Να προφυλάσσονται από τις πτώσεις και να προφυλάσσουν και τους άλλους αφαιρώντας πχ το χιόνι μπροστά από την κατοικία τους,  αποφεύγοντας να βουλώσουν τις απολήξεις των υδρορροών
9. Σε καμιά περίπτωση να μην αγγίζονται ηλεκτρικά καλώδια που έχουν πέσει στο έδαφος
10. Να προστατεύονται οι σωληνώσεις του νερού απέναντι στον παγετό

Ο καιρός στη Λευκοπηγή μέχρι το Σάββατο


Αίθριος καιρός.
Θερμοκρασία: Υψηλή: 10  oC   -  Χαμηλή: 0  oC    με ανέμους ΔΒΔ  με 7 km/h 

Αυξημένη συννεφιά.
Θερμοκρασία: Υψηλή: 10  oC  -  Χαμηλή: 2  oC    με ανέμους ΔΝΔ  μέχρι 10 km/h 

Ασθενής βροχή το πρωί, ασθενής χιονόπτωση για το υπόλοιπο της ημέρας.
Θερμοκρασία: Υψηλή: 7  oC -  Χαμηλή: 0  oC     με ανέμους ΒΒΔ  μέχρι  17 km/h 

Ασθενής χιονόπτωση.
Θερμοκρασία: Υψηλή: 2  oC -   Χαμηλή: -2  oC   με ανέμους μέχρι 16 km/h



Η καλή πλευρά του δημόσιου τομέα…Yπάρχει δίπλα μας και οφείλουμε να την αναγνωρίζουμε!

του Κώστα Καραμάρκου

Και όμως …..
κάπου θα είδαμε χαμόγελο και διάθεση σε ένα δημόσιο γκισέ /
κάπου θα μας πρόσφεραν θέση για να ξεκουραστούμε μέχρι να εξυπηρετηθούμε /
κάπου υπάρχει μια λίστα ελάχιστων δικαιολογητικών /
κάπου σε κάποιο σχολείο ένας δάσκαλος μας έδωσε κουράγιο και έμπνευση /
κάπου αναγνωρίσαμε σε ένα προϊστάμενο μιας υπηρεσίας υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη /
κάποια υπηρεσία μας εξυπηρέτησε και λίγο πιο μετά την λήξη του ωραρίου /
κάπου αισθανθήκαμε πραγματική συνεργασία μεταξύ συναδέλφων του ίδιου τμήματος/
κάποιος υπάλληλος αγνόησε ανούσιους γραφειοκρατικούς κανόνες για να μην ταλαιπωρήσει έναν πολίτη /
κάποιος αστυνομικός σταμάτησε τους οδηγούς στην διάβαση για να περάσουμε με το παιδί μας /
κάποιος εργάζεται ουσιαστικά και για ολόκληρο το ωράριο του και φεύγει κουρασμένος αλλά ευχαριστημένος για την δημόσια προσφορά του /
κάποιος αιρετός σας φάνηκε πως εν τέλει διοικεί ισόνομα για όλους και όχι για τον περίγυρο του /
κάπου – κάπως – κάποτε – κάποιοι υπολογιστές συνεργάστηκαν αυτόματα μεταξύ τους και γλυτώσαμε πολύτιμο χρόνο για να τρέχουμε  από δω κι εκεί /
σε κάποιο βλέμμα θα είδαμε συμπόνια αλλά και σύμπνοια  /
σε κάποιο γραφείο υπάρχει θετική ενέργεια /
σε κάποια πτέρυγα νοσοκομείου συναντήσαμε ανθρωπιά ….
 
Ο δημόσιος τομέας είναι ένας απρόσωπος μηχανισμός /
ανθρώπινη διάσταση του δίνουν οι εργαζόμενοι σε αυτόν
κριτική – γκρίνιες – καταγγελίες κάνουν πολλοί και κάθε μέρα/
ευχαριστώ και δημόσια αναγνώριση δίνουν ελάχιστοι

η διέξοδος στην κρίση αρχίζει από τον ιδιωτικό τομέα αλλά οφείλει να δώσει και βρει λύσεις και από την αποτελεσματικότητα ενός αναπροσαρμοσμένου δημόσιου μηχανισμού 

Συνδικαλιστικό τρικ με το φθηνό ρεύμα των εργαζομένων στη ΔΕΗ

 Του Χάρη Φλουδόπουλου

Δύσκολη «εξίσωση» αποδεικνύεται για τον Γ. Παπακωνσταντίνου, η κατάργηση των εκπτώσεων στο ρεύμα που ισχύουν για τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ. Ο υπουργός ΠΕΚΑ εξήγγειλε την κατάργηση των εκπτώσεων, ως ένα από τα μέτρα που θα βοηθήσουν ώστε η ΔΕΗ να πάρει οικονομική ανάσα, υπολογίζοντας μάλιστα το ποσό που θα εξοικονομηθεί στα 40 εκατ. ευρώ. Και μπορεί για τα ταμεία της ΔΕΗ το μέτρο, ενδεχομένως να δώσει «ανάσες», στην πράξη ωστόσο η εφαρμογή του συναντά πρακτικά εμπόδια, με τα σωματεία της επιχείρησης να βρίσκονται επί ποδός. Το βασικό επιχείρημα που επικαλείται η συνδικαλιστική ηγεσία αφορά στο γεγονός ότι οι εκπτώσεις στους εργαζόμενους αποτελούν μέρος της συλλογικής σύμβασης εργασίας και όχι παροχή εξ ελευθεριότητος εκ μέρους της ΔΕΗ.

Την άποψη αυτή, ότι δηλαδή οι εκπτώσεις αποτελούν μέρος του μισθού των υπαλλήλων της επιχείρησης, έχει υιοθετήσει και η ίδια η ΔΕΗ όταν ήρθε σε... αντιπαράθεση με το υπουργείο οικονομικών. Αφορμή στάθηκε το αίτημα του ΥΠΟΙΚ να φορολογηθεί η ΔΕΗ για τα ποσά αυτά. Η απάντηση της επιχείρησης ήταν να προσφύγει στα δικαστήρια, όπου επιχειρηματολογώντας παρουσίασε όλο το ιστορικό της συγκεκριμένης παροχής, από τη δεκαετία του ΄50 όταν δημιουργήθηκε η επιχείρηση, μέχρι και τη συλλογική σύμβαση του 1991 όταν και ενσωματώθηκε η έκπτωση στη συλλογική σύμβαση εργασίας.


ΥΠΕΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ-ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ


Το «μπαλάκι» στους δήμους για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με το πετρέλαιο θέρμανσης των σχολείων και με τις σχολικές επιτροπές ρίχνει αίφνης το υπουργείο Εσωτερικών μέσω του απολογισμού σχετικά με τις λειτουργικές δαπάνες(ΚΑΠ) για τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το 2011. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μόνο για το 2011 δαπάνησε συνολικά 100 εκατ. ευρώ και το πρόβλημα ήταν των δήμων που δε φρόντισαν έγκαιρα να διαχειριστούν τα κονδύλια.
«Με την 3η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, που εκδόθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2011, οι δήμοι της χώρας επιχορηγήθηκαν με το ποσό των 20.000.000 ευρώ. 

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Οι καλύτερες γκάφες του 2011 live...


Το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα & τα 3 σενάρια


Τράπεζες, επιχειρήσεις, οίκοι εκκαθάρισης, δικηγορικά γραφεία, ακόμα και κεντρικές τράπεζες, καταρτίζουν σχέδια ετοιμότητας, γι’ αυτό που έως πρότινος φάνταζε αδιανόητο. Για τη διάσπαση της Ευρωζώνης. Δικηγόροι ξεσκονίζουν τα μικρά γράμματα και τις υποσημειώσεις σε κάθε συμβόλαιο και δανειακή σύμβαση της Ελλάδας και των υπόλοιπων χωρών της ευρωπαϊκής περιφέρειας. Τεχνικοί τεστάρουν τα ηλεκτρονικά συστήματα συναλλαγών, απέναντι στο ενδεχόμενο της επιστροφής των εθνικών νομισμάτων.

Οι αγώνες και η βαθμολογία του πρωταθλήματος της Γ' Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Κοζάνης

Βαθμολογία σε 11 αγώνες

α/α
Ομάδα
Ν
 I 
 H
 ΓΚ
Βαθμοί
1
ΔΟΞΑ ΜΕΣΙΑΝΗΣ
10
0
1
35 -
7
   30
2
ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ
8
0
3
25 -
14
   24
3
Α.Σ. ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ
7
2
2
23 -
16
   23
4
Α.Σ. ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ
6
2
3
32 -
15
   20
5
ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ
5
3
3
22 -
16
   18
6
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ
5
1
5
23 -
22
   16
7
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ
3
4
4
14 -
24
   13
8
ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ
4
1
6
17 -
16
   13
9
ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ
2
2
7
13 -
31
    6
10
Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ
6
2
3
30 -
18
    5
11
ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ
1
1
9
14 -
38
    2
12
Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
0
0
11
10 -
41
   -2


α) ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ έχει -15 βαθμούς αρνητική βαθμολογία.
β) Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ , ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ και ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ έχουν από -2 βαθμούς αρνητική βαθμολογία .


 1η Αγωνιστική

ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ
-
ΔΟΞΑ ΜΕΣΙΑΝΗΣ
3 - 1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ
-
ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΛΕΙΤΟΥ
0 - 2
Μ. ΑΛΕΞ. ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ
-
ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ
6 - 0
Μ.Α.Π.Σ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
-
ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ
3 - 4
Α.Σ. ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ
-
Α.Σ. ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ
4 - 4
ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ
-
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΝΩΝ
1 - 1

XPONIA ΠOΛΛA ME TO ΠIO ΠETYXHMENO SMS…


NA ΣOY ΠΩ TI ΘA EXEI TO 2012 ? TH MANA TOY KAI TO ΠATEPA TOY, ΔEH, OTE, EYΔAΠ, XAPATΣI, KEΦAΛIKO, ΣHMA, AΣΦAΛEIA, TEΛH, ……… ΣTA ΠAΠAPIA ΣOY AN EXEIΣ ΛEΦTA, ΣE KOBΩ NA MHN EXEIΣ !!! OMOPΦAAAAAANTPA MOY, ΔEN ΠEIPAZEI!!! KAΛH XPONIA!!! ΘA BAΛΩ KAI ΣΩΣ ΓIA NA ΓΛIΣTPAEI !!!!!

XPONIA ΠOΛΛA KAI KAΛH XPONIA!